Apple umí


Výrobky od Applu jsou sice dražší, ale má to své opodstatnění. Jistě víte, že Apple vyrábí skutečně kvalitní produkty, které vydrží mnoho let používání. Není výjimkou že lidé prodávají svoje notebooky až třeba po deseti letech, kdy se rozhodnou, že si nadělí nový typ. I starší produkty neustále fungují, a je to hlavně díky tomu, jak propracované produkty Apple prodává. Mnoho lidí si oblíbilo MacBooky, protože e kromě krásného designu potěší uživatele především opravdu skvělým operačním systémem. Oproti jiným systémům je iOS natolik stabilní, že se aplikace samovolně neukončují, počítač funguje opravdu mnoho let bez problému, a to i když mu skončí technická podpora.

apple macbook

MacBook se prodává v mnoha variantách. Nejlevnější MacBook se dá koupit v rozmezí mezi 25 a 30 tisíci v závislosti na tom, jakou si vyberete konfiguraci. Apple nabízí více variant paměti a výkonu. Každý si tak může vybrat, jaký MacBook mu bude vyhovovat nejvíce. Tyto notebooky používají studenti na vysokých školách, a také lidé, kteří pracují v kanceláři. Setkáte se s ním u právníků, lékařů, architektů, ale i u designérů nebo grafiků. MacBook je skvělý počítač, který si zamiluje každý, kdo si ho koupí.

obal na macbook

Velice populární je model s označením Air, který se vyznačuje velice nízkou váhou a kompaktními rozměry. Je to ideální notebook na přenášení, protože se vejde do batohu, příruční tašky a často i do kabelky. Pokud máte tento skvělý notebook, rozhodně byste si na něj měli pořídit pouzdro na MacBook, a měli byste ho přenášet jen v pouzdře. Díky pouzdru se notebook nepoškrábe a zvýšíte jeho odolnost proti rozbití například při pádu. Díky tomu vám notebook vydrží mnohem déle, než kdybyste ho převáželi bez obalu. vyberte si z široké nabídky pouzder – vybrat si můžete jednobarevné, značkové, ale i barevné provedení, které vašemu MacBooku bude určitě slušet.